Kontaktirajte Amiteh
 Domov >  O Rigolu
Rigol Authorized Distributor Logo

O Rigolu

Rigol je hitro rastoče podjetje na področju testno-merilne tehnologije in kemične analize. Ustanovljeno je bilo leta 1998 na Kitajskem, v Pekingu, ima pa podružnici v ZDA in Nemčiji.

Rigol je odprl najsodobnejšo tovarno v Suzhou v bližini Šanghaja. Na 4.000 m2 nove površine je locirana proizvodnja z najsodobnejšo SMD tehnologijo in testiranjem ter izdelavo plastičnih in kovinskih delov za vse izdelke. Po kitajski navadi so v sklopu tovarne tudi prostori, kjer bivajo delavci.

Danes ima Rigol zaposlenih že okoli 400 delavcev, 150 distributerjev pa je prisotnih v 60 državah po celem svetu.

Podjetje je pridobilo certifikate ISO 9001:2000 za sistem kakovosti in ISO14001:2004 za sistem ravnanja z okoljem.

V Rigolu so, tako kot marsikateri drugi znani proizvajalci merilne opreme, za svojega partnerja za trženje visoko kakovostne, vendar cenovno dostopne testne-merilne opreme, ki vključuje digitalne osciloskope, RF analizatorje spektra, digitalne multimetre, napajalnike in funkcijske generatorje, izbrali Amiteh, podjetje s sodelavci z dolgoletnimi izkušnjami na področju meritev, merilne tehnologije in merilne opreme za elektroniko, telekomunikacije in visokofrekvenčne tehnike.

Kot Rigolov partner je Amiteh poleg prodaje opreme tudi vaš prvi korak do podpore na področju svetovanja, vzdrževanja in servisiranja v garancijskem roku in izven njega.

Rigol-tovarna

Tovarniško poslopje v Pekingu,kjer sta locirana uprava podjetja in razvojni oddelek Rigola.

gc3

Pogled v proizvodno halo.

Grand-Opening-2lr
Grand-Openinglr

Novoodprta tovarna v Suzhou.


Copyright Amiteh d.o.o. 2012-2022

Zadnja sprememba: avgust 2022

Site map